Calarasi – Primarul de la Gradistea a cerut in instanta dizolvarea Consiliului local

Data:

Primarul comunei Gradistea, Alexandru Boboc, a cerut in instanta de contencios-administrativ dizolvarea Consiliului local ca urmare a numarului scazut de consilieri ramasi in functie.
„In prezent, mai sunt in functie (in Consiliul local al comunei – n.r.) numai sase consilieri. (…) Am sesizat instanta de contencios-administrativ a Tribunalului Calarasi pentru dizolvarea Consiliului local. Nu se mai putea continua. Indiferent ce se va intampla in alegerile anticipate, in alegerile pentru Consiliul local ce vor urma, macar sa fie un consiliu valid si sa fie legitim, asa cum scrie legea“, a declarat marti, pentru AGERPRES, primarul comunei Gradistea, Alexandru Boboc.
Potrivit acestuia, unii dintre consilierii locali care nu mai sunt in functie si-au dat demisia, iar altii si-au pierdut calitatea prin retragerea sprijinului politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...