Calarasi – Prefectul solicita ministerelor o analiza a activitatii unor directori de deconcentrate

Cele mai citite

Prefectul judetului Calarasi Emil Musat a anuntat marti intr-o conferinta de presa ca va transmite catre ministerele de resort o solicitare prin care va cere a fi analizata activitatea mai multor directori de deconcentrate, deoarece acestia nu colaboreaza cu Institutia Prefectului.
„Voi solicita o astfel de analiza la nivelul ministerului, care sa fie luata in vedere macar la evaluare, pentru directorul de la Vama, Garda Financiara, Inspectoratul Teritorial pentru Tratarea Semintelor si Materialului Saditor Calarasi, Oficiul de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Oficiul Judetean de Studii Pedologice si Agrochimice, Directia Silvica, Oficiul Judetean de Posta, ANIF si Societatea de Drumuri Nationale – filiala Calarasi. Aceasta pentru ca dumnealor comunica foarte putin cu Institutia Prefectului, desi li s-a solicitat cel putin un telefon sau o informare telefonica saptamanal“, a spus prefectul Emil Musat, in conferinta de presa sustinuta la sediul institutiei.
„Nu cunosc absolut niciun detaliu din activitatea dumnealor din ultima perioada desi le-am solicitat de nenumarate ori“, a mai spus Emil Musat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie