Calarasi – Un Peugeot a luat foc pe Autostrada Soarelui

Cele mai citite

Pompierii au intervenit aseara, pe Autostrada Soarelui, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o masina, marca Peugeot. Mai bine de 20 de minute s-au luptat cu flacarile pompierii.
Pompierii au intervenit aseara, la ora 23.11, pe raza localitatii Stefan cel Mare, pe Autostrada Soarelui, la km 134 + 300 metri, pe directia de mers Bucuresti – Constanta, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Peugeot, care apartinea Emiliei D.  La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenta la nivelul intregului autovehicul.
Pompierii s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala si au actionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 20 de minute. Potrivit primelor cercetari efectuate de catre pompieri  la fata locului, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalatiei electrice a autoturismului. In incendiu au ars vehiculul marca Peugeot 307 in proportie de  90 % si articole de imbracaminte aflate in acesta, valoarea pagubelor fiind estimata la circa 25.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie