Calarasi – Peste o suta de concurenti au participat la crosul „Ziua Olimpica”

Data:

Peste o suta de concurenti au participat la crosul intitulat „Ziua Olimpica”, ce s-a desfasurat sambata in parcul „Dumbrava” din municipiul Calarasi.
„Dupa cum s-a vazut, entuziasmul tinerilor a fost foarte mare, au participat intr-un numar bun si apreciem ca au fost de la cei mai mici pana la cei mai varstnici participanti. Sa speram ca in continuare aceasta zi olimpica va fi dezvoltata, se vor apropia si alte fenomene artistice si alte intreceri sportive si va fi un adevarat festival al sportului din Calarasi”, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentantul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Iliesi.
Printre cei peste o suta de concurenti ce au participat la crosul „Ziua Olimpica” s-au aflat si prefectul judetului Calarasi, George Iacob, si directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat.
La finalul evenimentului organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman prin intermediul Academiei Olimpice Romane – Filiala Calarasi, toti concurentii au primit diplome, iar primii trei clasati pe fiecare categorie de varsta au fost premiati. Sponsorul actiunii a fost Piraeus Bank, sponsor oficial al COSR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...