Calarasi – Peste 140.000 de tigari confiscate de politisti in urma a cinci perchezitii domiciliare

Cele mai citite

Peste 140.000 de tigari au fost confiscate de politisti in urma a cinci perchezitii domiciliare pentru combaterea evaziunii fiscale desfasurate in perioada 23-25 noiembrie in municipiul Calarasi.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor, activitatile au fost desfasurate de politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor, Serviciului Rutier, Serviciului de Interventie Rapida, Politiei municipiului Calarasi, in cooperare cu Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.
In urma cercetarilor efectuate si a perchezitiilor domiciliare desfasurate pe raza municipiului Calarasi la locuintele mai multor persoane suspectate ca detin ilegal tigarete in vederea comercializarii, politistii au reusit capturarea cantitatii totale de 146.280 de tigarete, de marci diferite, produse in Republica Moldova.
Cercetarile sunt continuate de ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor Calarasi sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de tigarete, conform prevederilor Codului fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie