Călăraşi: Percheziţii domiciliare efectuate la suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere

Cele mai citite

Poliţiştii efectuează vineri dimineaţă mai multe percheziţii domiciliare la persoane suspecte de infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, poliţişti şi jandarmi din Călăraşi desfăşoară vineri dimineaţa 12 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Olteniţa, judeţul Călăraşi, şi municipiului Bucureşti, la mai multe persoane, suspecte de infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugeri, produse în urma unui conflict spontan care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Olteniţa.

La activităţi participă aproximativ 40 de efective de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi – serviciile de investigaţii criminale şi intervenţie rapidă şi Poliţiei Municipiului Olteniţa, fiind sprijiniţi de jandarmi.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ