Calarasi – O prima faza de negocieri intre pedelisti si independenti privind posturile de conducere din deconcentrate, a esuat

Date:

Vor ceda pedelistii cele opt posturi?

Deputatul PD-L de Calarasi, Stelian Fuia, a declarat recent intr-o conferinta de presa ca negocierile dintre colegii lui de partid si parlamentarii independenti Ioan Damian si Vasile Nedelcu, privind cedarea unor functii de conducere din cadrul institutiilor deconcentrate, „s-au blocat pentru moment“.
„Da, intr-adevar, ne-am intalnit, am discutat dar nu am agreat nimic. In opinia mea, patru posturi pentru fiecare parlamentar este prea mult! Potrivit protocolului de guvernare, mai mult de trei functii de conducere la institutiile deconcentrate nu li se cuvine!“, a precizat Stelian Fuia.
Reamintim ca parlamentarii independenti si-au aratat interesul pana acum pentru ocuparea posturilor de directori coordonatori si directori adjuncti pentru urmatoarele opt institutii deconcentrate:
Inspectoratul Teritorial de Munca – inspector sef (director coordonator), director adjunct la Directia Agricola, Directia Sanitar-Veterinara – director coordonator, Oficiul pentru Protectia Consumatorului – director coordonator, pentru Directia de Finante Publice – adjunct, la Directia Sivica – director coordonator, Directia de Cultura – director coordonator si nu in ultimul rand Casa de Asigurari de Sanatate – director coordonator.
„Daca faceti o analiza, se tintesc in general numai institutii deconcentrate de control!“, a precizat Vasile Gadea, secretarul general al PD-L Calarasi, si inspector sef in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Calarasi.
Pana in prezent, grupul parlamentarilor independenti condus de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a obtinut la Calarasi, un post de subprefect cel al lui Nicolae Miu, un senator – Vasile Nedelcu (ex PNL) si un deputat – Ioan Damian (ex PSD).
In opinia deputatului Stelian Fuia, o alta runda de negocieri intre pedelisti si independenti va avea loc saptamana aceasta. Vom reveni cu amanunte intr-un numar viitor al editiei noastre.
Marga Culea

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...