Calarasi – Navele ancorate pe Dunare in zona judetului, monitorizate

Data:

Navele ancorate in prezent pe malul stang al Dunarii in zona judetului Calarasi vor fi monitorizate de Institutia Prefectului pana ce va fi reluata circulatia pe fluviu.
„Am decis impreuna cu Politia de Frontiera si cu Capitania Portului in ceea ce priveste barjele ancorate pe malul stang al Dunarii din cauza nivelului scazut al apei sa le monitorizam in continuare si de asemenea sa identificam situatiile de urgenta pe tot parcursul in care acestea vor sta la mal. Ma refer la situatiile legate de starea de sanatate a marinarilor sau a celor care sunt pe barje, la situatiile privind necesitatea aprovizionarii cu alimente a acestora, dar si la protectia incarcaturii pentru ca sunt aproape de mal, iar incarcatura este una atractiva pentru hoti. Barjele sunt incarcate cu motorina, benzina, ingrasaminte, metale, materiale de constructie si sare. Asadar protectia impotriva hotilor, asigurarea aprovizionarii cu apa potabila sau asigurarea asistentei medicale in conditii de urgenta reprezinta principalele obiective. (…) Totodata, tinem sub observatie traficul de pe Dunare in ceea ce priveste navele care vor veni din aval spre amonte pentru a le identifica si a le asigura loc de ancorare in conditiile in care situatia o va impune“, a declarat joi, pentru AGERPRES, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.
Potrivit acestuia, in prezent, pe malul stang al Dunarii, in zona judetului Calarasi, sunt ancorate circa 14 convoaie compuse din cate 6-8 barje fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...