Calarasi – Mai multi primari de la alte partide si-au anuntat intentia de a candida pe listele UNPR

Cele mai citite

Mai multi primari „inregimentati“ la ora actuala in alte partide au anuntat, sambata, la reuniunea regionala a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, desfasurata la Calarasi, ca anul viitor vor candida pe listele UNPR.
Unul dintre acestia, primarul orasului ialomitean Cazanesti, Alexandru Gavrila, a anuntat ca, desi face parte la ora actuala din Partidul Noua Generatie Crestin Democrat (PNG-CD), va candida pe listele UNPR.
„Atentie, eu nu ma pricep la politica. Sunt de peste trei ani primar la Cazanesti. Am venit sa fac administratie Si am facut. Sunt premiat in regiunea Sud Muntenia (…). Sunt membru al PNG-CD si de la anul voi candida pentru acest progres al Romaniei impreuna cu aceasta echipa (…)“, a afirmat Gavrila.
Un alt primar care si-a manifestat disponibilitatea de a candida pe listele UNPR este edilul comunei Gradistea, judetul Calarasi, Alexandru Boboc (PC).
„In urma cu sapte ani, faceam campanie electorala pe strazile comunei Gradistea cu domnul Sarbu. Pentru ca fiecare dintre noi avem idoli si fiecare dintre noi trebuie sa ne inspiram din experienta altora, am considerat ca pentru a participa, pentru a pune umarul la progresul Romaniei cred ca trebuie ca in viitoarea perioada de timp sa sustin si sa particip la viitoarele alegeri din partea UNPR“, sustinea edilul localitatii Gradistea.
Si primarul localitatii giurgiuvene Gostinari, Ion Calin (PSD) a anuntat ca la alegerile viitoare va candida sub sigla UNPR.
Peste 2.000 de membri ai UNPR s-au intalnit, sambata, la Calarasi, la reuniunea organizatiilor din regiunea III Sud, scopul fiind acela de evaluare a activitatii organizatiilor din judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman, precum si stabilirea strategiei pentru anul electoral 2012.
La aceasta reuniune au participat presedintii Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, vicepresedinti ai partidului, parlamentari, secretarul partidului, Neculai Ontanu, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone si liderul organizatiei judetene a PDL Calarasi, deputatul Stelian Fuia.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ