Mai multi primari de la alte partide si-au anuntat intentia de a candida pe listele UNPR

Cele mai citite

Mai multi primari „inregimentati“ la ora actuala in alte partide au anuntat, sambata, la reuniunea regionala a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, desfasurata la Calarasi, ca anul viitor vor candida pe listele UNPR.
Unul dintre acestia, primarul orasului ialomitean Cazanesti, Alexandru Gavrila, a anuntat ca, desi face parte la ora actuala din Partidul Noua Generatie Crestin Democrat (PNG-CD), va candida pe listele UNPR.
„Atentie, eu nu ma pricep la politica. Sunt de peste trei ani primar la Cazanesti. Am venit sa fac administratie Si am facut. Sunt premiat in regiunea Sud Muntenia (…). Sunt membru al PNG-CD si de la anul voi candida pentru acest progres al Romaniei impreuna cu aceasta echipa (…)“, a afirmat Gavrila.
Un alt primar care si-a manifestat disponibilitatea de a candida pe listele UNPR este edilul comunei Gradistea, judetul Calarasi, Alexandru Boboc (PC).
„In urma cu sapte ani, faceam campanie electorala pe strazile comunei Gradistea cu domnul Sarbu. Pentru ca fiecare dintre noi avem idoli si fiecare dintre noi trebuie sa ne inspiram din experienta altora, am considerat ca pentru a participa, pentru a pune umarul la progresul Romaniei cred ca trebuie ca in viitoarea perioada de timp sa sustin si sa particip la viitoarele alegeri din partea UNPR“, sustinea edilul localitatii Gradistea.
Si primarul localitatii giurgiuvene Gostinari, Ion Calin (PSD) a anuntat ca la alegerile viitoare va candida sub sigla UNPR.
Peste 2.000 de membri ai UNPR s-au intalnit, sambata, la Calarasi, la reuniunea organizatiilor din regiunea III Sud, scopul fiind acela de evaluare a activitatii organizatiilor din judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman, precum si stabilirea strategiei pentru anul electoral 2012.
La aceasta reuniune au participat presedintii Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, vicepresedinti ai partidului, parlamentari, secretarul partidului, Neculai Ontanu, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone si liderul organizatiei judetene a PDL Calarasi, deputatul Stelian Fuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img