Calarasi – ISU a primit trei autospeciale de capacitate marita

Data:

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Barbu Stirbei“ Calarasi a primit, miercuri, trei autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate marita in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana si Consiliul Judetean.
Evenimentul reprezinta o prima etapa a contractului de furnizare a autospecialelor de interventie in situatii de urgenta din cadrul proiectului „Achizitii de echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat in regiunea Sud Muntenia“.
Pe langa cele trei autospeciale primite inspectoratul va beneficia si de alte doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate medie, o autospeciala pentru descarcerari grele si doua ambulante de tip SMURD, care vor fi livrate de furnizor in urmatoarele luni, urmand ca acestea sa fie date spre folosinta printr-un contract de comodat incheiat intre Consiliul Judetean Calarasi si ISU Calarasi.
In cadrul proiectului, furnizorul echipamentelor va asigura instruirea unui numar de 140 de cadre ale inspectoratului in vederea cunoasterii tehnicii si a modului de lucru cu aceste echipamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...