Calarasi – Ion Iliescu isi lanseaza volumul „Fragmente de viata si istorie traita“, la Oltenita

Cele mai citite

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu isi lanseaza, sambata, la Oltenita, volumul „Fragmente de viata si istorie traita“.
Volumul cuprinde cariera politica a fostului sef de stat, evenimente care unele au schimbat cursul istoriei, o biografie succinta ce acopera anii de dinaintea Revolutiei din decembrie 1989, alaturi de cateva texte publicate in anii ’80, legate mai ales de preocuparile fostului sef de stat din perioada activitatii la Consiliul National al Apelor si la Editura Tehnica.
Autorul prezinta in carte principalele momente ale Revolutiei Romane din decembrie 1989 si consacra un capitol important eforturilor pentru promovarea noilor relatii internationale ale Romaniei. El scrie si despre cele doua alternante la guvernare din 1996 si 2000, ca expresie a functionarii principiilor si mecanismelor politice democratice.
Totodata, fostul presedinte face o analiza a partidului pe care l-a fondat, in anii 1990, si a trecut totodata in revista si schimbarile pe care formatiunea politica social-democrata le-a suferit pana in prezent.
Lansarea volumului „Fragmente de viata si istorie traita“ are loc la primaria Oltenita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie