Călăraşi: Incidente electorale la Gălbinaşi şi Ştefan Vodă

Cele mai citite

Tentativă de oferire de mită electorală şi continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei sunt cele două incidente electorale înregistrate duminică în judeţul Călăraşi în localităţile Gălbinaşi şi Ştefan Vodă.

În comuna Gălbinaşi, poliţiştii efectuează cercetări privind o faptă de tentativă de oferire de mită electorală, aceştia identificând într-un bar din comună o femeie din localitate care avea un caiet cu o listă de 351 de persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Călăraşi, Ramona Tudor, femeia a declarat că efectua prezenţa persoanelor asistate social.

‘Caietul în care se afla lista respectivă a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 55 din Legea 35/2008 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului’, se precizează într-un comunicat al IPJ.

De asemenea, în comuna Ştefan Vodă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională unui tânăr din municipiul Călăraşi pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei.

‘În urma unei sesizări primite, poliţiştii din comuna Ştefan Vodă au luat măsura sancţionării contravenţionale, potrivit Legii 35/2008 pentru continuarea propagandei electorale, faţă de B. A., de 22 ani, din municipiul Călăraşi, care a condus, în această dimineaţă, pe raza localităţii, un autoturism, având inscripţionat un mesaj electoral’, se mai arată în comunicat.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie