“Calarasi in siguranta” – actiune pentru diminuarea fenomenului infractional

Cele mai citite

Oamenii legii se mobilizeaza pentru diminuarea fenomenului infractional
Oamenii legii se mobilizeaza pentru diminuarea fenomenului infractional

Pe raza Municipiului Calarasi vor fi desfasurate in perioada 04 – 05 noiembrie actiuni reactiv – preventive, in sistem integrat, pentru crearea unui climat de siguranta civica si unui cadru necesar diminuarii riscului rutier si fenomenului infractional.

La actiuni vor participa efective marite de politisti rutieri, de ordine publica si investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, jandarmi si politisti de frontiera. In activitatile pe care le vor desfasura vor fi sprijiniti de echipaje de politie rutiera si efective de ordine publica din cadrul I.P.J. Ilfov, I.P.J. Ialomita si I.P.J.Constanta.

Actiunea se va desfasura prin deplasarea tuturor echipajelor de politie pe raza orasului, blocandu-se caile principale de comunicatie, si prin verificarea  persoanelor si vehiculelor.

In zonele de siguranta publica de pe raza Municipiului Calarasi se vor desfasura, in

sistem integrat, actiuni specifice pe linie de circulatie rutiera, prin instituirea de filtre la intrarile in oras si pe segmentele stradale pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si pentru cresterea vizibilitatii elementului politienesc in zonele de risc criminogen. Se va asigura prezenta structurilor de interventie pentru actiunea prompta in cazul producerii unor stari conflictuale.

Activitatile vor viza depistarea persoanelor si bunurilor urmarite in temeiul legii, prevenirea si combaterea infractiunilor comise cu violenta in zona barurilor, discotecilor si a altor localuri, actiunea imediata la evenimentele produse, dupa principiul interventiei celui mai apropiat echipaj de locul evenimentului.

Coordonarea actiunilor se va realiza de o grupa compusa din Seful Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, Comisar sef Margineanu Vasile, Seful Politiei Municipiului Calarasi, Comisar Luchian Vasile si un ofiter din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Ultimele articole

O pușcă neletală – CONFISCATĂ de polițiștii argeșeni în urma unor percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

O armă neletală, supusă autorizării, a fost confiscată de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ