Călăraşi: Gheorghe Flutur: La Vâlcelele candidatul nostru are mari şanse să câştige duminică funcţia de primar

Cele mai citite

sursa imaginii: puterea.ro
sursa imaginii: puterea.ro

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că democrat-liberalii au şanse mari prin candidatul propus să câştige fotoliul de primar în comuna Vâlcelele din judeţul Călăraşi, fiind astfel posibilă continuarea unor proiecte importante pentru localitate.

„Împreună cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, cu preşedintele Comisiei de agricultură, Adrian Rădulescu, şi cu secretarul general adjunct Bogdan Cantaragiu am participat la o acţiune de campanie electorală în localitatea Vâlcele din Călăraşi pentru a-l susţine pe candidatul nostru, viceprimarul în funcţie Gabriel Oroianu, un tânăr în vârstă de 42 de ani, om de-al locului, familist. Acesta doreşte să continue mandatul primarului devenit între timp deputat, domnul Iliuţă Vasile, deputat PDL. A fost o întâlnire cu câteva sute de oameni în localitatea Vâlcele. Vizita noastră a fost foarte bine primită şi cu şanse mari pentru candidatul PDL de a câştiga primăria. Candidatul nostru şi noi dorim să continuăm marile proiecte începute. Este o localitate care are apă şi canalizare, care are documentaţia întreagă pregătită pentru aducţiunea de gaz metan. Cred că este una din localităţile unde pe programele de agricultură mai mulţi fermieri au adus fonduri de peste 30 de milioane de euro”, a declarat, pentru AGERPRES, Gheorghe Flutur.

El a mai precizat că tot în cursul zilei de miercuri s-a aflat în localitatea ialomiţeană Gheorghe Lazăr pentru a susţine candidatul PDL la primăria de acolo, iar joi, împreună cu prim-vicepreşedintele democrat-liberal Cezar Preda, va merge în localitatea gălăţeană Pechea, unde pe 24 februarie vor avea loc alegeri locale parţiale la primărie.

În comuna Gheorghe Lazăr din judeţul Ialomiţa vor fi organizate duminică alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar, după ce edilul localităţii, Marian Pavel, a obţinut un mandat de senator din partea Uniunii Social Liberale.

Tot duminică, un nou primar va fi ales şi în comuna Vâlcelele din judeţul Călăraşi, după ce edilul Vasile Iliuţă a obţinut un mandat de deputat, din partea Alianţei România Dreaptă, la redistribuire.

În comuna Pechea din judeţul Galaţi vor fi organizate alegeri locale parţiale după ce primarul din PP-DD (Partidul Poporului-Dan Diaconescu) al comunei, Nicolae Marin, a ajuns senator.

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie