Calarasi – Elevii din Independenta, nevoiti sa invete in alte spatii; reabilitarea scolii, nefinalizata

Cele mai citite

Elevii Scolii cu clasele I-VIII din localitatea Independenta vor fi nevoiti sa invete in alte spatii pana la 1 octombrie, avand in vedere ca lucrarile de reabilitare efectuate la cele doua cladiri existente nu pot fi finalizate in timp util.
„Avem o problema mai speciala (la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Independenta – n.r.). (…) Acolo n-au gandit-o bine, nici ei ca beneficiari si nici constructorul. Au atacat ambele cladiri. Acolo ambele cladiri sunt in consolidare si reabilitare pe banii de la BEI. (…) Asa ca provizoriu, pana la 1 octombrie, am facut un plan. (…) Clasele I-IV vor invata provizoriu dupa-amiaza in Gradinita, (…) clasele V-VI le-am gasit niste locatii in niste foste sali ale scolii pe care le amenajam provizoriu, iar clasele VII-VIII le vom duce la Potcoava“, a spus luni, intr-o conferinta de presa, seful Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor.
Acesta a mai afirmat ca in judet mai sunt si alte unitati de invatamant unde se efectueaza astfel de lucrari cu bani de la BEI, dar nu sunt probleme.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ