Calarasi – Drumurile din judet inchise si zeci de localitati izolate si fara curent electric

Data:

Toate drumurile din judetul Calarasi erau inchise marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si zeci de localitati sunt izolate si fara curent electric. 
„In continuare in judetul Calarasi sunt toate drumurile inchise. Avem la momentul acesta in jur de 55 de localitati izolate, in special sate. Am avut la pranz 71 de localitati fara energie electrica. Echipele de interventie de la Enel au lucrat si astazi pe viscol astfel incat la ora 18,00 mai aveam doar 50 de localitati nealimentate cu energie electrica. Din pacate aceste localitati nealimentate cu energie electrica sunt in zona Lehliu Gara si zona Oltenita, iar echipele de interventie nu pot parasi cele doua orase din cauza viscolului extrem de puternic si se pare ca nu se poate vorbi despre remedierea acestor situatii foarte curand, adica in niciun caz in noaptea asta“, a declarat pentru Agerpres, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.
Totodata, prefectul a spus ca in prezent in judetul Calarasi sunt cateva urgente medicale care sunt in curs de rezolvare.
„Avem cateva urgente medicale ramase de rezolvat la momentul acesta. Este vorba de un AVC la Potcoava, unul la Florica, un cardiac la Tamadau. Avem in judet si sase persoane care necesita dializa – trei la Oltenita, unul la Curcani, unul la Frasinet si unul la Lehliu Gara. Acestia sunt dializati apartinand de Bucuresti. (…) Incercam sa rezolvam aceste situatii. Mai avem si o gravida la Socoalele unde in momentul acesta se indreapta o vola cu o asistenta pentru a-i acorda ajutor medical“, a spus Emil Musat.
El a mai spus ca, pe Dunare, in zona judetului Calarasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile sunt blocate un numar de 18 convoaie in trei grupuri de ancora. De asemenea, circulatia cu bacul si remorcherul intre zona Chiciu si Ostrov ramane in continuare oprita din cauza sloiurilor de gheata de pe Dunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...