Calarasi: Depistati de politisti, in apropierea cablului telefonic sectionat

Cele mai citite

In seara de 22 octombrie a.c., ora 23.55, Politia Orasului Fundulea a fost sesizata telefonic cu privire la faptul ca pe strada Nichita Stanescu, din Orasul Fundulea s-a declansat alarma unei societati de cablu telefonic.

Cu ocazia deplasarii la fata locului, agentii de politie din cadrul subunitatii, impreuna cu o grupa de interventie rapida, au constatat ca in zona respectiva, cablul telefonic este sectionat, fara a fi sustras, fiind totodata observate 3 persoane, care la vederea politistilor au fugit.

Persoanele au fost recunoscute de politisti ca fiind: F. Marian-Aurelian, de 16 ani, R. Ionela-Florina, de 22 ani si S. George, de 18 ani, toti din Orasul Fundulea, reusindu-se prinderea lui S. George.

In timpul depistarii, unul dintre agentii de politie a executat un foc de avertisment in plan vertical, fara a se produce distrugeri sau vatamarea vreunei persoane.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie prin parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie