Calarasi – Daniel Constantin (PC) – Fostul ministru al Agriculturii s-a ocupat de alte lucruri, nu de problemele agricultorilor

Cele mai citite

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, aflat luni in municipiul Calarasi, la un miting de sustinere a candidatilor USL la primarie si Consiliul Judetean, a declarat ca fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia (APC), contracandidatul lui Raducu George Filipescu (USL), s-a ocupat de „alte lucruri” la minister, si nu de problemele agricultorilor, sustinand ca va dovedi curand aceasta afirmatie.
„Cetatenii din judetul Calarasi nu au nevoie de un presedinte al Consiliului Judetean care s-a remarcat ca ministru al Agriculturii prin faptul ca il are idol pe Nicolae Ceausescu. Un alt lucru cu care s-a remarcat a fost ca dupa doua luni de mandat si-a dat seama ca gaina este un organism viu care face oua. Nu stiu daca domnul Fuia reprezinta astazi Partidul Democrat Liberal sau daca este unul dintre ‘ungurenii’ lui Mihai-Razvan Ungureanu sau ce reprezinta in acest judet. Dar stiu cu siguranta ca domnul Fuia reprezinta raul care s-a facut in aceasta tara. Domnul Fuia este cel care a contribuit la taierea pensiilor din buzunarul dumneavoastra. Stiu cu siguranta ca domnul Fuia, mergand la Ministerul Agriculturii, s-a ocupat cu alte lucruri decat cu problemele agricultorilor si o sa vedeti in scurt timp aceste lucruri cu care s-a ocupat domnul Fuia”, a afirmat Daniel Constantin, actualul ministru al Agriculturii.
Liderul conservatorilor le-a multumit tuturor pentru solidaritatea de care au dat dovada in Piata Universitatii, solicitandu-le cetatenilor sprijin si la alegerile din 10 iunie, pentru a mai castiga „o batalie” si asigurandu-i de faptul ca nu a uitat de promisiunile facute in perioada de Opozitie.
„Am castigat aceste batalii, dar nu am castigat razboiul. Il vom castiga atunci cand Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei. Vreau sa va asigur ca nu am uitat de promisiunile pe care le-am facut atunci cand reprezentam Opozitia in aceasta tara. Am vorbit cu dumneavoastra si va spuneam ca puteam sa traim in aceasta tara si fara sa majoram TVA la 24%, puteam trai si sa gasim solutii si fara sa taiem salariile cu 25%, puteam sa traim in aceasta tara si fara sa furam pensionarilor contributia la asigurarile de sanatate si am demonstrat. Am demonstrat ca vom reveni, iar in prima sedinta de guvern, am aratat ca se poate face acest lucru. Am promis ca nu vom lua masuri fara sa va consultam si pe dumneavoastra”, a spus presedintele PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie