Călăraşi: Consilierii judeţeni au adoptat un proiect de hotărâre prin care managementul SJU va fi asigurat de o persoană juridică

Cele mai citite

Consilierii judeţeni au adoptat cu unanimitate de voturi, marţi, într-o şedinţă ordinară, un proiect de hotărâre privind aprobarea asigurării managementului de către o persoană juridică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.
De asemenea, consilierii judeţeni au aprobat, prin acelaşi proiect de hotărâre, şi valoarea maximă de atribuire a Contractului de management la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi unei persoane juridice, în procent de 0,7% din bugetul spitalului pe anul 2011.
Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, George Răducu Filipescu, a fost împuternicit să întreprindă toate demersurile legale necesare organizării licitaţiei publice şi încheierii Contractului de management cu persoana juridică adjudecatară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.
Acest proiect de hotărâre a fost iniţiat după ce managerul spitalului, Victor Verinceanu, şi-a dat demisia din motive personale, iar Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare a hotărât organizarea licitaţiei publice pentru selecţionarea managerului persoană juridică.
În prezent conducerea Spitalului de Urgenţă este asigurată de dr. Vidaeff Bianca Lucreţia, care a fost numită în funcţia de manager interimar în aceeaşi zi în care a fost aprobată demisia fostului manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie