Calarasi – Conducator auto sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 14.000 lei

Cele mai citite

Un conducator auto in varsta de 41 de ani din municipiul Bucuresti a fost sanctionat contraventional de politisti cu amenda in valoare de 14.000 lei si i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea mai multor infractiuni la regimul rutier.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor a declarat joi seara, pentru Agerpres, ca barbatul in timp ce conducea o autoutilitara inmatriculata in Bulgaria a fost oprit in trafic de un echipaj de politie.
Din documentele pe care le-a prezentat politistilor rezulta ca transporta pui, tacamuri si alte produse congelate in cantitate de 10.300 de kilograme de la o societate comerciala din municipiul Calarasi catre o alta societate din Bucuresti.
Dupa verificarea actelor politistii au constatat ca soferul nu detinea permis de conducere decat categoria C iar pentru vehiculul pe care-l conducea ar fi trebuit sa detina un permis de conducere categoria E si nu detine licenta de transport. Pentru ca nu detinea atestat profesional pentru transport marfa politistii i-au aplicat conducatorului auto si o sanctiune contraventionala in valoare de 14.000 lei.
Politistii au luat legatura si cu reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare Calarasi care, dupa ce s-au deplasat la fata locului au constatat ca soferul nu detinea nici autorizatie pentru a transporta marfa respectiva, el fiind sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 6.000 de lei.
Cantitatea de carne a fost indisponibilizata si lasata in custodie la o societate comerciala din municipiul Calarasi pana la definitivarea cercetarilor.

Ultimele articole

„DescOperă La Traviata” pe scena ONB, o premieră adresată cu precădere publicului tânăr

În seara de 4 decembrie, începând cu ora 18:30, Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” vă invită...

Orchestra Operei Naționale din București – concert de succes la Das MuTh Viena, cu ocazia Zilei Naționale

Orchestra Operei Naționale București, condusă de dirijorul Daniel Jinga, solistă soprana Oana Șerban, a concertat în această seară în sala...

Orchestra Operei Naţionale din Bucureşti concertează la Viena cu ocazia Zilei Naționale a României

Orchestra Operei Naționale din București, condusă de dirijorul Daniel Jinga, va concerta, alături de soprana Oana Șerban, duminică, 26...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ