Calarasi – Concursul National „Mesajul meu antidrog“, editia a IX-a

Data:

In luna ianuarie 2012, Agentia Nationala Antidrog a lansat Concursul National „Mesajul meu antidrog“ – editia a IX-a, cu tema „Coloreaza-ti viata altfel… fara droguri!“.
„Mesajul meu antidrog“, ajuns in prezent la editia a IX-a, reprezinta un proiect sustenabil de traditie al Agentiei Nationala Antidrog si un exemplu de bune practici in domeniul cooperarii cu institutiile reprezentative din mediul scolar. Rezultatele obtinute pana in prezent incurajeaza oferirea de continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescentilor incadrati intr-o forma de invatamant o alternativa la consumul de droguri.
Astfel, prin sectiunile propuse, concursul incearca sa ofere adolescentilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive in favoarea unei vieti sanatoase, fara droguri. Sectiunile editiei a IX-a sunt: pagina web, film de scurt metraj, fotografie digitala, eseu, sport si arte vizuale.

Concursul va fi promovat in unitatile de invatamant pana la sfarsitul lunii februarie, in perioada martie-aprilie se va desfasura etapa judeteana, iar premierea la nivel judetean se va realiza la inceputul lunii iunie.
Activitatile proiectului sunt planificate, organizate si coordonate la nivelul judetului de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Calarasi in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Calarasi.
In cele opt editii desfasurate pana in prezent, la nivel local au fost implicati numerosi tineri care si-au exprimat prin diverse forme opiniile si atitudinile fata de consumul de tutun, alcool si droguri, constientizand in acest fel si consecintele negative asociate acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...