Călăraşi: Cercetări efectuate de poliţişti pentru mită electorală

Cele mai citite

Un candidat la alegerile parlamentare este cercetat de poliţişti după ce unul dintre contracandidaţi a sesizat Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Călăraşi cu privire la faptul că acesta ar fi oferit alegătorilor mese gratuite.

BEJ Călăraşi a înaintat sesizarea către poliţie, care efectuează cercetări cu privire la aspectele reclamate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, ‘în după-amiaza de 21 noiembrie, ora 16.00, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Călăraşi a înaintat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi sesizarea unui candidat la alegerile parlamentare cu privire la faptul că un contracandidat oferă electoratului mese gratuite. Acesta a anexat şi o listă cu zeci de persoane, care ar fi participat la mesele gratuite organizate’, se precizează într-un comunicat remis joi Agerpres de IPJ Călăraşi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ‘promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze un anumit competitor electoral ori un anumit candidat, precum şi primirea acestora de către alegător, în acelaşi scop’.

 

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie