Călăraşi – Casa de Pensii, luată cu asalt pentru biletele de tratament

Cele mai citite

Pensionarii din tot judeţul se înhesuie să-şi depună cereri pentru a merge la staţiune la tratament. Cele mai căutate staţiuni sunt: Căciulata, Mangalia, Olăneşti, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Funcţionarii de la Casa de Pensii Călăraşi au înregistrat 1804 de cereri, însă biletele disponibile sunt 635, dintre care 537 au fost deja date.

„În anul 2010 am avut 3750 de cereri şi bilete primite 2610. Au fost epuizate toate. Anul acesta am primit mai puţine bilete , deşi cererile sunt multe. Avem 1804 de cereri până în luna mai, dar vom mai primi“, a declarat Corina Boldea, consilier-asistent la Casa de Pensii.

Ca să fie siguri că vor obţine un loc într-una din staţiunile balneoclimaterice, pensionarii au obligaţia să depună cererile cu cel puţin 40 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet. „Prin cerere, solicitantul poate opta pentru cel mult trei staţiuni. Dacă a beneficiat de bilet balnear, în ultimii 2 ani, persoana respectivă nu mai are prioritate la obţinerea biletului. Pleacă în staţiune cei care nu au fost deloc. O vacanţă de 18 zile într-o staţiune îi costă pe oameni jumătate din cuantumul pensiei“, a adăugat Corina Boldea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie