Calarasi – Amenzi in valoare de peste 40.000 lei pentru nerespectarea legislatiei privind transporturile publice

Data:

Amenzi in valoare de peste 40.000 lei au fost aplicate de politisti in urma unei actiuni ce a avut loc timp de trei zile pe drumurile publice din judetul Calarasi.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor, politistii Serviciului Rutier si Serviciului de Investigarea Fraudelor, impreuna cu reprezentati RAR si SDN, au desfasurat in perioada 7-9 noiembrie, pe drumurile publice din judet, o actiune pentru verificarea in trafic a legalitatii desfasurarii transportului rutier public de marfuri si persoane.
Au fost verificate 143 de autovehicule, fiind constatate 39 de abateri. Principalele abateri au constat in nerespectarea legislatiei privind transporturile publice, taximetria, nerespectarea perioadelor de conducere sau de odihna, a obligatiei privind portul centurii de siguranta, a capacitatii de transport, lipsa inspectiei tehnice periodice si a depasirii vitezei legale.
Valoarea totala a sanctiunilor aplicate a fost de 42.730 lei.
In urma controalelor au fost retrase si trei certificate de inmatriculare, fiind dispuse si doua imobilizari a mijlocului de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL