Calarasi – Agent de politie arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant luand mita

Data:

Un agent din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei municipiului Calarasi a fost arestat preventiv, miercuri, 7 martie, dupa ce a fost prins in flagrant de procurori luand mita.
„Tribunalul a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile a agentului de politie Ciupag Ionel pentru comiterea infractiunii prevazuta de art. 257 Cod penal cu referire la articolul 7 din Legea nr. 78/2000“, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Tribunalului Calarasi, judecator Gabriela Tanase.
Agentul a pretins si primit de la un cetatean 200 lei pentru a interveni pe langa un procuror in vederea obtinerii unei solutii favorabile intr-un dosar penal.
Potrivit comunicatului DGA, in fapt, la data de 6 martie, T.A., invinuit intr-un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false de inmatriculare, dosar instrumentat de agentul de politie Ciupag Ionel, a formulat denunt impotriva politistului, in baza acestuia fiind organizat flagrantul.
Astfel, politistul a fost prins imediat dupa ce a primit 200 lei de la denuntator, cu promisiunea ca banii vor fi oferiti procurorului de caz pentru a-i obtine o solutie favorabila, respectiv o sanctiune administrativa.
Inculpatul va fi depus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...