Călăraşi: Un agent de pază a fost tăiat de tren în apropiere de gara Săruleşti

Cele mai citite

Un agent de pază din Dragalina a murit azi-dimineaţă, după ce a încercat să se urce în vagon din mers.

Florin Matei( 37 de ani) a lăsat doi copii orfani: unul de 15 ani şi celălalt de 8 ani, din cauza unui gest nesăbuit. A încercat să se urce în tren din mers, lucru care i-a fost fatal.  Surse judiciare spun că bărbatul era agent la SC MC SPOT SRL Bucureşti, o societatea care asigură paza bunurilor pe şantierul de la podul Sulimanu.

Venea de la serviciu

„ A fost de serviciu azi-noapte şi se întorcea acasă. În apropiere de gara Săruleşti trenul are restricţie de viteză şi circulă cu doar 10 kilometri pe oră. Victima, alături de un coleg, a încercat să se urce în vagon, dar a alunecat şi a căzut sub roţi, corpul fiindu-i secţionat“, susţin surse din cadrul Poliţiei Transporturi Călăraşi.

Anchetatorii au fost anunţaţi de această tragedie prin 112 , azi-dimineaţă, la ora 06.50, chiar de către colegul victimei, Ciprian Ionuţ Iuga, martor la nenorocire. Bărbatul a povestit cum colegul său a căzut sub roţile trenului accelrat 1822 care se îndrepta către Constanţa.(Sursa Adevarul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie