Calarasi – ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenţilor

Date:

director ADR Sud MunteniaÎn data de 8 iulie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza o selecţie pentru angajarea, pe perioada vacanţei de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăţi economice sau tehnice, în ani terminali. Aceştia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.
Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoţit de o adeverinţă care să ateste faptul că au statutul de student şi urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând şi precizarea expresă a perioadei de vacanţă. Interviul la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi va avea loc în data de 8 iulie, ora 10:00, la sediul ADR Sud Muntenia.
Programul destinat în exclusivitate studenţilor se derulează începând cu anul 2007. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.
„De şase ani derulăm la nivelul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia un program în care, pe perioada vacanţei de vară, angajăm studenţi călărăşeni. Nu o să vă vină să credeţi câţi copii de valoare sunt în Călăraşi, care, din păcate, din cauza ofertei destul de timide pe care o au la terminarea studiilor se risipesc în cele patru zări. Pentru noi este o mare bucurie să primim în rândurile noastre tineri valoroşi. Este al şaselea an în care condiţiile ne-au permis să angajăm studenţi şi sperăm ca iniţiativa noastră să contribuie la dezvoltarea lor profesională ulterioară. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor, iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate“, a declarat Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, în cadrul unui eveniment destinat tinerilor din Călăraşi.
Mai multe detalii despre concurs puteţi citi pe site-ul ADR Sud Muntenia, link: http://www.adrmuntenia.ro/stiri/744/agentia-pentru-dezvoltare-regionala-sud-muntenia-relanseaza-programul-destinat-i.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...