Calarasi: ADR Sud Muntenia, premiata la Topul firmelor Calarasi 2012

Calarasi: ADR Sud Muntenia, premiata la Topul firmelor Calarasi 2012

In data de 18 octombrie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Musat, a participat la manifestarea prilejuita de decernarea premiilor in cadrul TOPULUI FIRMELOR din judetul Calarasi – editia 2012. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Calarasi si s-a desfasurat in municipiul Calarasi. La festivitate au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, ai institutiilor descentralizate, ai mediului de afaceri calarasean, precum si ai mass-mediei locale.

In Topul Excelentei din acest an s-au remarcat urmatoarele firme: Avicola Dragos-Voda, Aqua, Catex, Confort, Gimart Import-Export, Ildu, Institutul de Cercetare Fundulea, Media Print, Prima Nova si Remat, firme care se afla de cinci ani consecutiv in acest top.

In cadrul acestei manifestari, directorul ADR Sud Muntenia a primit, din partea directorului Camerei de comert, Marian Dragan, o diploma pentru buna colaborare si aportul la sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri calarasean. La festivitatea de premiere, directorul Liviu Musat a sustinut o alocutiune pe tema procesului de planificare pentru urmatoarea perioada de programare (2014 – 2020).

Leave a Reply

Your email address will not be published.