Calarași: 40 de vitezomani, traşi pe dreapta pe Autostrada Soarelui. Un radar cu raze laser le-a venit de hac

Data:

La peste 31.000 de lei s-a ridicat valoarea amenzilor „tăiate” de poliţiştii rutieri în doar 4 ore de stat la pândă pe Autostrada Soarelui. Cei mai mulţi şoferi, 40 din cei 78 verificaţi au fost prinşi cu piciorul apăsând la maximum pedala de acceleraţie. De departe, vedeta zilei de 22 august a fost Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei. Adolescentul a fost depistat de aparatul radar conducând un Jaguar cu 196 km/h.

La acţiunea orchestrată de Direcţia Rutieră au participat 34 de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi, fiind folosite în sistem ,,cascadă” aparate radar, dintre care unul cu sistem de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor prin raze laser. „Acţiunea s-a încheiat cu aplicarea a 78 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi18 pentru nerespectarea normelor care reglementează activitatea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, în valoare de 31.500 lei”, a anunţat Poliţia Română. Au fost reţinute 6 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui autovehicul ce prezenta defecţiuni tehnice grave la mecanismul de direcţie sau sistemul de frânare. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...