Călăraşi: 15 suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi

Cele mai citite

Un număr de 15 persoane, din comuna Frumuşani, suspecte de încăierare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reţinute, joi seară, de poliţiştii din Călăraşi, acestea urmând să fie prezentate Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.
Aceştia au provocat, în seara zilei de 3 septembrie, un conflict spontan pe raza localităţii Frumuşani, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente, manifestând un comportament violent şi la adresa oamenilor legii, aruncând cu pietre în direcţia acestora şi a autovehiculelor.
Ordinea şi liniştea publică au fost restabilite şi starea conflictuală a fost aplanată după intervenţia mai multor efective de poliţişti şi jandarmi, care au tras şi focuri de armă în plan vertical.
În dimineaţa zilei de 6 septembrie, poliţişti din IPJ Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, Poliţia Oraşului Budeşti, Secţia Rurală Gălbinaşi şi Postului de Poliţie Frumuşani, cu sprijinul jandarmilor, au descins la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, pentru punerea în executare a 21 de mandate de aducere.
Au fost aduse la audieri 19 persoane, 15 dintre acestea fiind reţinute, joi seară, pentru 24 de ore.
Cei 15 suspecţi – P. Mihai, de 26 ani, P. Gheorghe, de 55 ani, P. Suraj, de 32 ani, P. Costică, de 45 ani, P. Mihai, de 25 ani, P. Alexandru, de 47 ani, C. Lucian, de 31 ani, C. Ştefan, de 26 ani, C. Petre, de 56 ani, C. Maria, de 55 ani, C. Marius – 36 ani, N. Ionel, de 42 ani, N. Gelu, de 40 ani, N. Marian, de 41 ani şi M. Mihăiţă, de 30 ani – din comuna Frumuşani au fost duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
În ultimele luni, poliţiştii au intervenit la trei astfel de evenimente în urma cărora au fost reţinuţi, în localităţile Olteniţa, Luica şi Frumuşani, câte 14, 16, respectiv 15 suspecţi, pentru acte de tulburarea ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie