Un calarasean l-a santajat timp de mai multe luni pe administratorul unei firme din Bucuresti

Cele mai citite

Un calarasean a fost retinut de politisti dupa ce, timp de mai multe luni, a pretins de la un bucurestean, presedinte al unei societati comerciale, diverse sume de bani pentru a nu publica in ziar fapte reale sau imaginare compromitatoare la adresa acestuia.

La data de 29 iunie 2011, N. Ioan din Bucuresti, a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti cu o plangere penala, in care reclama faptul ca este santajat de G. Mitrus, din judetul Calarasi.
Ulterior dosarul a fost inregistrat, Parchetul delegand politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Politiei Capitalei, pentru a efectua cercetari. La data de 13.07.2011 a fost inceputa urmarirea penala fata de G. Mitrus sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj. In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca invinuitul G. Mitrus l-a determinat pe N. Ioan sa semneze un contract de publicitate in valoare de 12.000 euro, intre societatea al carui presedinte este si societatea la care G. Mitrus este director general, pentru a nu publica in ziar fapte reale sau imaginare, compromitatoare la adresa acestuia.
Imediat dupa semnarea contractului G. Mitrus a solicitat sa-i fie platite in avans contravaloarea pentru primele 3 luni de publicitate, conditie acceptata de partea vatamata.
In urma unei intalniri care a avut loc la 21.09.2011 intre N. Ioan si G. Mitrus a rezultat clar faptul ca acel contract de publicitate incheiat intre cele doua societati este in realitate o modalitate de justificare a platii unor sume de bani catre G. Mitrus, pentru ca acesta sa nu publice in ziar fapte reale sau imaginare compromitatoare la adresa lui N. Ioan.
De asemenea, a rezultat faptul ca in trecut invinuitul a mai incasat diferite sume de bani de la partea vatamata in acelasi mod.
La data de 28.09.2011, G. Mitrus a fost prezentat de catre politisti in fata unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, care a dispus retinerea acestuia pentru savarsirea infractiunii de santaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie