Calarasean injunghiat pentru ca asculta manele langa un supermarket din capitala

Data:

După o beţie straşnică, un tânăr din Călăraşi a văzut moartea cu ochii sambata seară, când a fost înjunghiat în timp ce se delecta cu muzica pe care o asculta la un aparat radio.
Enervat că, lângă o sticlă de tărie, bărbatul de 20 de ani asculta manele la maxim şi mai şi fredona cu glas tare melodiile, un bucureştean de 32 de ani, la rândul lui bine „afumat“, a văzut negru în faţa ochilor şi a înfipt în pieptul călărăşanului un cuţit tip briceag.
Incidentul a avut loc pe un teren viran, lângă un centru comercial din sectorul 4 al Capitalei. În jurul orei 22.45, un trecător, atras de muzica ce răsuna în iarba de lângă supermarket, l-a găsit pe tânăr căzut la pământ cu sângele şiroind din zona toracelui. Omul a sunat la 112 şi, în scurt timp, au ajuns la faţa locului poliţiştii de la Secţia 15 şi o ambulanţă.
Nu a trecut mult timp şi oamenii legii l-au prins pe atacator, care se afla în apropierea locului faptei, mort de beat. Într-un buzunar al pantalonului a fost găsit şi cuţitul de 6 centimetri lungime cu care îl înjunghiase pe tanarul din Călăraşi. Victima a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
În schimb, bucureşteanul care l-a înjunghiat s-a trezit duminica din beţie în arest, iar pocurorii l-au reţinut pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...