Câine legat de un stâlp timp de trei zile, fără apă şi mâncare

Cele mai citite

Un câine din rasa Ciobănesc Mioritic, care a fost ţinut timp de trei zile pe marginea unui drum, legat cu un lanţ scurt de un stâlp şi lăsat să moară de foame, a fost salvat de un voluntar din cadrul unei asociaţii de protecţie a animalelor.

Incidentul a avut loc în satul Gura Sohodol, în apropiere de oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Deşi câinele era legat lângă drum şi în apropierea unor locuinţe, nimeni nu a sărit în ajutorul acestuia.   L-a văzut, totuşi, până la urmă, un om cu suflet care a vrut să-l salveze şi a sunat la Poliţie însă oamenii legii au spus că nu au competenţă în acest caz şi au refuzat să intervină.

Din fericire, a găsit ajutor la Asociaţia Dog&Cats din Abrud. Chiar dacă era frig şi noapte, un voluntar a plecat imediat spre locul în care era câinele, împreună cu cetăţeanul care a semnalat cazul i-au desfăcut cu greu lanţul, apoi animalul a fost preluat şi dus într-un loc în care va fi adăpostit şi îngrijit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img