Caderea Guvernului Ungureanu va afecta randamentul candidatilor democrat-liberali, sustine secretarul general al PDL Olt

Cele mai citite

Caderea Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu va afecta in mod negativ randamentul si rezultatele candidatilor PDL la alegerile locale, a opinat secretarul general al filialei Olt a PDL, Dan Balasescu, primar al municipiului Slatina.
„Cred ca suntem intr-un moment greu pentru ca Guvernul pe care l-am sustinut a pierdut increderea in Parlament si a cazut. Cred ca acest fapt va afecta atat randamentul candidatilor nostri in campania electorala, cat si implicit rezultatul alegerilor locale“, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Dan Balasescu.
Acesta a mentionat ca a aflat despre declaratiile deputatului Daniel Barbulescu, presedintele PDL Slatina, privind votul la motiunea de cenzura si a afirmat ca personal nu va propune excluderea deputatului din partid, in conditiile in care Guvernul condus de Ungureanu nu a alocat municipiului Slatina fondurile solicitate si necesare pentru continuarea unor investitii importante pentru oras.
„Nu am cum sa cer excluderea din partid a unui deputat care a votat impotriva guvernului, acelasi guvern care la ultima impartire de fonduri catre administratiile locale a ignorat Slatina, desi, initial, Slatina trebuia sa primeasca 1,8 milioane de lei“, a mai spus Balasescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie