Buzoian, arestat pentru omor

Cele mai citite

Un barbat este cercetat pentru omor
Un barbat este cercetat pentru omor

Centrul Operational al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a fost sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani, din comuna Pietroasele, a fost gasit decedat la domiciliu.

In baza sesizarii, la fata locului s-a deplasat o echipa complexa formata din politisti de investigatii criminale, ordine publica si specialisti criminalisti, coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau.

La examinarea sumara a cadavrului, au fost observate urme de violenta, iar din primele cercetari a rezultat ca suspectul este chiar persoana cu care locuia victima – un alt localnic, in varsta de 42 de ani.

Din primele cercetari, s-a stabilit ca incidentul s-a produs in noaptea de 7 spre 8 ianuarie, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unui conflict spontan, barbatul de 43 de ani fiind lovit de celalalt cu pumnii si picioarele in zona capului si a toracelui.

Cadavrul a fost transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.

Suspectul a fost retinut de procurorul criminalist sub aspectul comiterii infractiunii de omor, ulterior pe numele sau fiind emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ