Buzoian arestat pentru omor deosebit de grav si talharie

Data:

Arestat pentru omor
Arestat pentru omor

Centrul Operational din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul ca intr-un apartament din cartierul Micro V din municipiul Buzau se afla o persoana decedata.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau pentru efectuarea cercetarilor ce se impun in astfel de cazuri.

Din primele verificari a reiesit ca persoana gasita decedata era o femeie in varsta de 68 de ani, proprietara locuintei.

Cu ocazia examinarii cadavrului, s-a stabilit ca acesta prezinta doua plagi intepate in zona pieptului si alte leziuni in zona fetei.

Totodata, in locuinta nu au fost observate urme de ravasire, insa se pretinde lipsa unui telefon mobil, a actului de identitate si a unui portofel.
In urma efectuarii autopsiei cadavrului a rezultat ca moartea a fost violenta, leziunile suferite avand cauzalitate directa, neconditionata cu decesul.

Urmare a investigatiilor efectuate, principalul suspect a fost identificat de politisti   stabilindu-se ca este vorba despre un tanar in varsta de 27 de ani din comuna Sapoca, ruda cu victima.

El a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie. Ulterior Tribunalul Buzau a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 29 de zile pentru comiterea acelorasi infractiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...