Buzau – Ziua Internationala pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, sarbatorita de pompierii militari

Cele mai citite

Peste 100 de prescolari si elevi au participat, miercuri, la „Ziua Portilor Deschise“ desfasurata la nivelul detasamentelor de pompieri din Buzau si Ramnicu Sarat cu ocazia „Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale“.
Pompierii militari au prezentat tehnica de lupta si o expozitie de fotografii din misiunile executate si au efectuat in fata asistentei mai multe exercitii demonstative.
„Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Neron Lupascu“ al judetului Buzau considera sarbatoarea drept un prilej de constientizare a riscurilor in caz de catastrofe si doreste sa promoveze actiunile cu scop preventiv in randul tinerei generatii“, a declarat pentru Agerpres lt.col. Danut Nicolae, seful ISU Buzau.
Potrivit sursei citate, in mai multe institutii de invatamant au avut loc actiuni de popularizare si de constientizare a populatiei cu privire la riscurile specifice judetului Buzau, respectiv inundatii, alunecari de teren, fenomene meteorologice periculoase, inzapeziri, furtuni, inghet, seceta, cutremure de pamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie