Buzău – A venit să onoreze o comandă, dar s-a „servit“ cu ce îi trebuia

Cele mai citite

Marţi după-amiază, managerul unei societăţi comerciale din Mărăcineni s-a prezentat la sediul Poliţiei Comunale Mărăcineni şi a sesizat că în ziua de 12 iunie a.c., i-au fost sustrase 6 roţi de la o cisternă pe care o avea în curtea unităţii, precum şi cantitatea de 150 de litri de motorină din rezervorul cisternei, estimând valoarea prejudiciului la suma de 18.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în ziua de 12 iunie, în jurul orei 09.00, un bărbat de 42 de ani din judeţul Dâmboviţa s-a prezentat la sediul societăţii respective pentru a descărca un bazin ce făcea obiectul unei comenzi.
După ce a spus că intenţionează să-l aştepte pe manager, un angajat al firmei i-a permis să parcheze în curte tirul pe care îl conducea, însă imediat ce a fost lăsat nesupravegheat, dâmboviţeanul a demontat 6 roţi de la o cisternă, pe patru urcându-le în remorca tirului cu care venise, iar cu celelalte două înlocuind roţile de la capul tractor al autovehiculului său.
Şi-a alimentat rezervorul cu aproximativ 150 de litri de motorină din aceeaşi cisternă, iar în jurul orei 19.00, sub pretextul că trebuie să se deplaseze urgent la Timişoara, a părăsit curtea societăţii.
A revenit a doua zi dimineaţă şi a descărcat bazinul comandat în prezenţa unui angajat al societăţii din Mărăcineni, după care s-a deplasat către localitatea de domiciliu.
Poliţiştii au mers după el şi l-au adus la sediul Poliţiei Comunale Mărăcineni, pe numele lui fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie