Buzau – Un numar de 100 de localitati din Campia Baraganului, izolate si fara curent electric

Cele mai citite

Peste 20.000 de persoane din aproape 100 de localitati din judetul Buzau sunt izolate de peste trei zile, iar zapada are pe alocuri o inaltime de patru-cinci metri.
„La aceasta ora sunt 23 de comune izolate, cu peste 20.000 de persoane, iar 27 de localitati nu au in continuare curent electric“, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Paul Beganu.
Potrivit sursei citate, peste 15 persoane cu probleme medicale vor fi preluate cu elicopterele, iar jandarmii si pompierii vor distribui alimente.
„In comunele Buda, Ziduri, Robeasca, Glodeanu Silistea, Scutelnici vor interveni detasamente de jandarmi si pompieri cu alimente in prima faza si probabil isi vor face program si pentru o noua faza a zilei. Ei vor duce populatiei izolate, apa, paine, conserve si alte alimente de baza“, a mai spus prefectul de Buzau.
Prefectul Paul Beganu a mai precizat ca la aceasta ora, 24 de drumuri judetene sunt inchise si 27 de localitati fara curent electric, dar ca spera ca numarul acestora sa scada pana la lasarea intunericului, aproape 70 de echipe de la Electrica din Buzau si alte patru judete actionand in zona afectata de viscol si ninsori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie