Buzău: Un băiat de 14 ani a murit după ce a căzut de la ultimul etaj al unei clădiri abandonate

Buzău: Un băiat de 14 ani a murit după ce a căzut de la ultimul etaj al unei clădiri abandonate

Un băiat de 14 ani a murit, miercuri seară, după ce a căzut de la ultimul etaj al unei clădiri abandonate, vechea clădire Romtelecom, din centrul Buzăului. Băiatul, Mario, urcase împreună cu alţi trei prieteni pentru a-şi face un selfie.

Ajuns pe un balcon fără balustradă de la etajul al doilea, Mario s-a dezechilibrat şi a căzut de la circa 15 metri înălţime. Prietenii au fost cei care au sunat la 112.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi dusă la UPU. Având răni grave la cap, băiatul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră de luptă, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

“Aseară, în jurul orei 20,00, am avut o sesizare cu privire la faptul că un minor de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri dezafectate din centrul municipiului Buzău. Împreună cu alţi trei minori cam cu aceeaşi vârsta, 14-15 ani aveau toţi, au mers acolo şi se pare ca din teribilism au urcat pe un balcon de la etajul al doilea, balcon care nu avea grilaj, avea doar planşeul de beton. Se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut. Noi am întocmit dosar penal şi urmează să cercetăm, să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat. Vorbim despre minori şi trebuie audiaţi procedural în prezenţa părinţilor. Copilul, din nefericire, la scurt timp după ce a plecat de la faţa locului cu ambulanţa, cu semne vitale, a fost declarat decedat. Cum spuneam, urmează să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat, sa vedem de ce s-au dus acolo”, a declarat Ane-Marie Vrapciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.