Buzău – Trei tineri care au tâlhărit o bătrână, identificaţi în câteva ore

Data:

Trei tineri din comuna buzoiană Ulmeni, care au tâlhărit o bătrână, au fost identificaţi marţi la câteva ore după comiterea faptei.
Cei trei tineri, dintre care doi de 19 ani şi unul de 20 de ani, au pătruns în noaptea de luni spre marţi într-o locuinţă, au imobilizat proprietarul, o femeie de 70 de ani, iar după ce au legat-o i-au sustras bijuteriile din aur – cercei, cruciuliţă, lanţ – şi 1.700 de lei.
„Echipa operativă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi specialişti criminalişti, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit identificarea şi prinderea suspecţilor – trei localnici tineri. Totodată, au fost recuperaţi cerceii şi cruciuliţa din aur“, a declarat, pentru AGERPRES, subcomisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
Potrivit sursei citate, victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar cei trei sunt cercetaţi de poliţişti.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...