Buzău – Trei tineri care au tâlhărit o bătrână, identificaţi în câteva ore

Cele mai citite

Trei tineri din comuna buzoiană Ulmeni, care au tâlhărit o bătrână, au fost identificaţi marţi la câteva ore după comiterea faptei.
Cei trei tineri, dintre care doi de 19 ani şi unul de 20 de ani, au pătruns în noaptea de luni spre marţi într-o locuinţă, au imobilizat proprietarul, o femeie de 70 de ani, iar după ce au legat-o i-au sustras bijuteriile din aur – cercei, cruciuliţă, lanţ – şi 1.700 de lei.
„Echipa operativă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi specialişti criminalişti, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit identificarea şi prinderea suspecţilor – trei localnici tineri. Totodată, au fost recuperaţi cerceii şi cruciuliţa din aur“, a declarat, pentru AGERPRES, subcomisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
Potrivit sursei citate, victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar cei trei sunt cercetaţi de poliţişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie