Buzău – Trei tinere au fost rănite într-un accident provocat de o şoferiţă care circula cu viteză

Cele mai citite

accident rutier BuzauTrei tinere cu vîrste cuprinse între 17 şi 19 ani, care stăteau pe o bancă în faţa porţii unei case din satul buzoian Cioranca, au fost rănite, vineri seară, 5 iulie, într-un accident rutier provocat de o şoferiţă care circula cu viteză, maşina acesteia răsturnându-se în cele din urmă în curtea unui localnic.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul Anca Bratosin, o tânără de 25 ani, din localitatea buzoiană Berca, care conducea unautoturism Volkswagen din direcţia Bucureşti către Buzău, a încercat să evite impactul cu un autoturism care circula în acelaşi sens de mers, ieşind în afara părtii carosabile şi lovind trei tinere aflate pe o bancă în faţa unei porţi.
În final, maşina condusă de tânăra de 25 de ani s-a răsturnat în curtea unui localnic.
Potrivit sursei citate, cele trei tinere care au vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, au fost transportate de urgenţă la spitalul din Buzău.
Accidentul rutier s-a petrecut pe DN2 E85, în localitatea Cioranca, circulaţia în zona producerii accidentului fiind oprită aproximativ o jumătate de oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie