Buzău – Trei spitale desfiinţate vor fi transformate în centre de permanenţă

Data:

Cele trei spitale din judeţul Buzău desfiinţate în aprilie – Pârscov, Pătârlagele şi Vintilă Vodă – vor fi transformate în centre de permanenţă.
Decizia a fost luată în urma unei întâlniri între conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi reprezentanţii Patronatului medicilor de familie, ai Societăţii medicilor de familie, Colegiului Medicilor şi CJAS, după cum a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Buzău, Mihaela Voineagu.
„Am hotărât, de comun acord, înfiinţarea cu prioritate a trei centre de permanenţă la Pârscov, Pătârlagele şi Vintilă Vodă, localităţi unde au fost desfiinţate unităţile spitaliceşti“, a precizat Mihaela Voineagu.
Potrivit acesteia, concluziile privind oportunitatea înfiinţării unor centre de permanenţă în cele trei localităţi au fost trimise primăriilor în cauză şi Instituţiei Prefectului, decizia finală urmând să fie luată de cele trei consilii locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...