Buzău – Teatrul Nottara, marele premiu la Festivalul „Vedeteatru“

Cele mai citite

Teatrul Nottara, cu spectacolul „Metoda“, regia Theodor Cristian Popescu, a obţinut sâmbătă seara marele premiu la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului „Vedeteatru“, organizat în perioada 14-21 mai, de Teatrul „George Ciprian“ din Buzău, cu sprijinul Ministerului Culturii şi UNITER.
„În ciuda crizei, sălile au fost pline şi de această dată. Cred că am ales bine comedia, pentru că avem nevoie de un asemenea gen de spectacol. Ediţia din acest an a fost un succes, în cele opt zile ale festivalului au fost prezenţi peste 5.000 de spectatori care s-au distrat copios şi au aplaudat la scenă deschisă“, a declarat, pentru AGERPRES, directorul teatrului „George Ciprian“, Marilena Ţepuş.
Juriul a acordat Marele premiu al festivalului Teatrului Nottara, pentru spectacolul „Metoda“, în regia lui Theodor Cristian Popescu, premiul pentru cea mai bună actriţă a revenit Ralucăi Vermeşan, Teatrul „George Ciprian“, iar premiul pentru cel mai bun actor a fost adjudecat de Marius Florea Vizante, Teatrul de Comedie.
Au mai fost acordate două premii la secţiunea „Vedeta de mâine“ tinerilor actori Ioana Manciu şi Eugeniu Cozma.
La cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului „Vedeteatru“ au participat şapte teatre de prestigiu din Capitală şi din oraşul gazdă – Teatrul „George Ciprian“, dar şi elevi de la Liceul de artă din Buzău şi studenţi de la UNATC Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie