Buzau – Se redeschide Spitalul orasenesc din Patarlagele

Cele mai citite

Spitalul orăşenesc Pătârlagele, din judeţul Buzău, se redeschide, după ce Consiliul Local a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute darea în folosinţă gratuită a fostei instituţii medicale unei asociaţii de profil din municipiul Buzău, a anunţat luni primarul oraşului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu.
Potrivit sursei citate, Asociaţia de Dezvoltare Ecologică Intercomunitară Sfânta Maria din Buzău a primit clădirea în folosinţă pe o durată de 30 de ani, principala clauză contractuală fiind păstrarea destinaţiei.
„Această asociaţie s-a angajat să ofere servicii medicale în cadrul fostului spital. Noua unitate spitalicească va avea între 30 şi 40 de paturi, dar şi laboratoare complexe pentru analize medicale“, a declarat, luni, pentru AGERPRES, edilul oraşului Pătârlagele.
Şi celelalte două spitale desfiinţate – Vintilă-Vodă şi Pârscov – vor fi redeschise în această vară prin transformarea lor în unităţi private, respectiv darea în folosinţă către un ong cu profil medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie