Buzau – Sapte barbati surprinsi de jandarmi in timp ce taiau arbori nemarcati

Data:

O patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cislau impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic din localitate au surprins in flagrant sapte barbati din localitatea buzoiana Calvini la furat de lemne.
„Jandarmii au surprins sapte persoane de sex masculin care taiau arbori nemarcati in zona forestiera ‘Olari’, comuna Calvini. Persoanele in cauza le-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor ‘taierea fara drept de arbori din fondul forestier national’ si ‘furtul de arbori din fondul forestiere national“, a declarat pentru AGERPRES marti purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Buzau, lt. Adrian Cristian.
Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat in totalitate, cele sapte persoane urmand sa raspunda in fata organelor de urmarire penala.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...