Buzau – Sange donat in cadrul „Saptamanii inimii buzoiene“

Cele mai citite

Peste 20 de pompieri militari in frunte cu conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau au donat luni sange la Centrul de transfuzii sanguine din Buzau in cadrul actiunii „Saptamana inimii buzoiene“.
In cursul acestei saptamani, aproape 200 de pompieri militari si cadre ale ISU Buzau vor dona sange in cadrul acestei actiuni, iar bonurile valorice vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente.
„Este o actiune umanitara destinata spitalelor din Buzau pe care o organizam de patru ani. Bonurile valorice de care beneficiaza, conform legislatiei, toti donatorii voluntari vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente pe care le vom da la finalul campaniei persoanelor defavorizate, in special copiilor cu rezultate foarte bune la invatatura“, a declarat pentru AGERPRES seful ISU Buzau, lt.col. Danut Nicolae.
Potrivit sefului ISU, in aceasta actiune umanitara care se va derula pe parcursul intregii saptamani au fost invitate si alte institutii cum ar fi Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul Judetean de Politie, filiala de Cruce Rosie si Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie