Buzau – Rugbystii implicati in actiunele de deszapezire, invitati la Zilele comunei Bradeanu

Cele mai citite

Rugbystii implicati in actiunile de deszapezire si de ajutorare a populatiei sinistrate din comuna Bradeanu vor fi invitati, in luna septembrie, la Zilele localitatii, a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul Stefan Nistor.

Edilul a precizat ca va adresa o invitatie oficiala in acest sens presedintelui Federatiei Romane de Rugby (FRR), Alin Petrache, dar si celor care au participat efectiv la actiunile de deszapezire in satul Smardanu, a caselor acoperite de nameti, si celor care au distribuit ajutoare in satul Mitropolia, apartinatoare comunei Bradeanu.
Potrivit sursei citate, serbarile comunei vor avea loc pe stadionul din localitate, la o data care va fi stabilita in functie de campania agricola, in luna septembrie, la eveniment urmand sa participe fiii satului dar si invitati de onoare.
„Vom arata oaspetilor nostri de la FRR, sportivilor, Muzeul de carute vechi din sat dar si padurea de stejar brumariu“, a spus primarul Stefan Nistor, facand referire si la faptul ca echipa nationala de rugby este denumita „Stejarii“.
O caravana a COSR si FRR a adus la Bradeanu, in urma cu o saptamana, circa 5 tone de alimente destinate populatiei sinistrate ca urmare a caderilor masive de zapada, iar 14 rugbysti au ajutat la deszapezirea caselor si drumurilor din comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie