Buzau – Reorganizarea politiei rurale da primele rezultate

Data:

La o luna de la reorganizarea politiei rurale in judetul Buzau si transformarea lor in sectii de politie se constata o dublare a abaterilor sanctionate de patrulele de politie, dar si o reducere cu circa o treime a numarului de accidente rutiere.
„In contextul in care aproximativ 70 la suta din evenimentele rutiere se petrec in zona rurala, dupa prima luna de la operationalizarea sectiilor de politie rurala, numarul infractiunilor de la regimul circulatiei au crescut de la 21 la 36, iar numarul de permise suspendate de la 26 la 47 de permise suspendate. In acelasi timp, inregistram scaderi cu privire la numarul evenimentelor rutiere, lucru posibil pentru ca patrulele de politie actioneaza non-stop“, a declarat, joi, in cadrul unui briefing adjunctul sefului IPJ Buzau, comisarul sef Laurentiu Pantazi.
Potrivit sursei citate, comparativ cu luna septembrie 2010, cand in zona rurala a judetului Buzau s-au inregistrat 1692 de abateri, in luna septembrie din acest an, politistii au constatat si sanctionat 3106 abateri.
In urma reorganizarii politie rurale, in judetul Buzau functioneaza 13 sectii de politie rurala si doua posturi de politie comunale, localitatile arondate unor asemenea structuri fiind selectate dupa criterii precum infrastructura, numarul de locuitori, precum si istoricul situatiei infractionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...